MENU

U WENST UW PAND TE VERKOPEN?

Alle uitgaven voor publiciteit (in de belangrijkste kranten, op het internet), opvolging, verplaatsing, communicatie (mailing, telefoonverkeer) e.a. worden door ons betaald, zodat u geen verdere kosten meer hebt om snel de gepaste kandidaat te vinden :

Wij adviseren u over de correcte prijs en begeleiden de kandidaat–kopers bij bezoek aan de woning en verzorgen de contacten tussen hen en u.

Tenslotte tekenen koper en verkoper samen de verkoopovereenkomst en maken we het complete dossier over aan uw notaris.

Wij zorgen voor een duidelijke en aangepaste signalisatie ter plaatse, tenzij u een discrete aanpak verkiest. Alle plaatsbezoeken met kandidaat-kopers worden door ons begeleid.

GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN : NO CURE NO PAY !!

U verkoopt uw eigendom aan de beste marktprijzen, zonder inspanning of zorgen van uwentwege.

Als u bij ons een woning koopt helpen wij u bij alle aspecten van de aankoop. Wij helpen u bij alle technische, juridische, fiscale en financiële vragen en onderhandelen voor u met de eigenaar.

Kortom : wij regelen alles voor U !!

Elk pand krijgt van ons de nodige aandacht. Wij optimaliseren voortdurend onze verkoopstrategie om tot de beste resultaten te komen voor uw pand. Elke klant en elk dossier is voor ons een uitdaging. Wij hebben elke dag maar 1 doel: een tevreden klant!